Fotograf Per-Erik Jäderberg

Gävleborgs län

Information

I Gävle finns det ett Enskild firma som heter Fotograf Per-Erik Jäderberg. Det finns flera bolag som liknar Fotograf Per-Erik Jäderberg i Gävleborgs län. Gävle är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Fotograf Per-Erik Jäderberg är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1986-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1984-12-03 så har Fotograf Per-Erik Jäderberg varit registrerat och sedan 1985-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Fotograf Per-Erik Jäderberg och det finns fler bolag som är det i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Fotograf Per-Erik Jäderberg så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Fotograf Per-Erik Jäderberg så kan ni göra det på 026-183524.

Fotografering, frilansfotograf med uppdrag för dagstidningar, företag m. fl., reklamproduktion samt försäljning av reklamplats i månadstidningar, handelsverksamhet med importerade varor från Asien såsom plast- och plåtartiklar för hem och hushåll, kontor, lager och detaljhandel.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Jäderberg, Per Erik Charlie som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Fotograf Per-Erik Jäderberg har 590713-XXXX som sitt organisationsnummer.