Hjärnriket Filosofi & Idéutveckling

Gävleborgs län

Information

580124-XXXX är organisationsnummer för företaget Hjärnriket Filosofi & Idéutveckling. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hjärnriket Filosofi & Idéutveckling är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gävle som är den kommunen som Hjärnriket Filosofi & Idéutveckling finns i.

Hjärnriket Filosofi & Idéutveckling har varit registrerat sedan 2003-03-11 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-11-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hjärnriket Filosofi & Idéutveckling så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-11-08.

Hjärnriket Filosofi & Idéutveckling är och det finns flera bolag i Gävle som också är .

Firmatecknare för Hjärnriket Filosofi & Idéutveckling är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hjärnriket Filosofi & Idéutveckling så kan ni göra det på telefon genom 070-5894477 eller genom brev på följande adress:

Konsulttjänster och utbildning inom främst filosofi, ekonomi och idéutveckling. Författarskap och kulturarrangemang. Förlagsverksamhet och kontorsservice.

Det finns olika personer som har en koppling med Hjärnriket Filosofi & Idéutveckling och det är Wängsäter, Olof Sigurd som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,