Liza Skoglund Hår & Hälso Studio

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Gävle och Liza Skoglund Hår & Hälso Studio är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Liza Skoglund Hår & Hälso Studio är ett av dem. Statusen för Liza Skoglund Hår & Hälso Studio är att Bolaget är aktivt.

Liza Skoglund Hår & Hälso Studio är ett Enskild firma och skapades 1998-12-17. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Gävle där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Liza Skoglund Hår & Hälso Studio ska trivas.

Liza Skoglund Hår & Hälso Studio är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Gävle så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Hårfrisering samt färsäljning av hårvårds- och hälsoprodukter samt även utföra massagebehandling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Liza Skoglund Hår & Hälso Studio är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Liza Skoglund Hår & Hälso Studio och det finns flera verksamheter som är det idag i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Liza Skoglund Hår & Hälso Studio så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-196838.

.

De som är på något sätt har med Liza Skoglund Hår & Hälso Studio är Skoglund, Carin Eva Elizabeth som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Liza Skoglund Hår & Hälso Studio har 560722-XXXX som sitt organisationsnummer.