Valbo Köpcenters Café & Restaurang AB

Gävleborgs län

Information

Valbo Köpcenters Café & Restaurang AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Gävle som är den kommunen där Valbo Köpcenters Café & Restaurang AB finns. I Gävle så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Valbo Köpcenters Café & Restaurang AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Valbo Köpcenters Café & Restaurang AB har haft sedan 2008-06-05. Valbo Köpcenters Café & Restaurang AB har funnits sedan och 2008-06-05 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Valbo Köpcenters Café & Restaurang AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Valbov. 309, 818 32, Valbo men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-133810.

Gävle arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Valbo Köpcenters Café & Restaurang AB Privat, ej börsnoterat.

Valbo Köpcenters Café & Restaurang AB har idag 556752-8202 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Valbo Köpcenters Café & Restaurang AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva café-, restaurang- och barverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Valbo Köpcenters Café & Restaurang AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bozlak, Halime som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bozlak, Okan som är född 1979 och har titeln Suppleant, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Revisor, Söderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .