Capitec Fastighets AB

Gävleborgs län

Information

556735-1613 är organisationsnummer för bolaget Capitec Fastighets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Capitec Fastighets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gävle som är den kommunen som Capitec Fastighets AB finns i.

Capitec Fastighets AB har varit registrerat sedan 2007-07-24 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-11-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Capitec Fastighets AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-11-22.

Capitec Fastighets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gävle som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Capitec Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Capitec Fastighets AB så kan ni göra det på telefon genom 070-7452430 eller genom brev på följande adress:
Vijv. 11, 817 40, Bergby

Bolaget ska bedriva förvaltning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Capitec Fastighets AB och det är Irestad, Ulf som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjöberg, John Percy som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson Sjöberg, Siv Ingrid Mildred som är född 1933 och har titeln Suppleant, Runsvik, Per Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Runsvik Revision AB som är född och har titeln Revisor,