Nivard och Göthberg Fastighetsförmedling AB

Gävleborgs län

Information

556734-7439 är organisationsnummer för verksamheten Nivard och Göthberg Fastighetsförmedling AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nivard och Göthberg Fastighetsförmedling AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gävle som är den kommunen som Nivard och Göthberg Fastighetsförmedling AB finns i.

Nivard och Göthberg Fastighetsförmedling AB har varit registrerat sedan 2007-07-12 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nivard och Göthberg Fastighetsförmedling AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-04.

Nivard och Göthberg Fastighetsförmedling AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Gävle som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nivard och Göthberg Fastighetsförmedling AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Nivard och Göthberg Fastighetsförmedling AB så kan ni göra det på telefon genom 026-123390 eller genom brev på följande adress:
S. Kanslig. 16, 802 52, Gävle

Bolaget ska bedriva fastighetsförmedling jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nivard och Göthberg Fastighetsförmedling AB och det är Nivard, Inga Charlotta som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Göthberg, Ann Elisabeth som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Hans Gösta Henrik som är född 1945 och har titeln Suppleant, Löfgren Andersson, Linda Maria som är född 1975 och har titeln Revisor, Aktiv Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor,