Gefle Thermografi Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556731-5949 är organisationsnummer för bolaget Gefle Thermografi Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gefle Thermografi Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gävle som är den kommunen som Gefle Thermografi Aktiebolag finns i.

Gefle Thermografi Aktiebolag har varit registrerat sedan 2007-06-12 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Gefle Thermografi Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Gefle Thermografi Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gävle som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gefle Thermografi Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Gefle Thermografi Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 026-122111 eller genom brev på följande adress:
SAFIRVÄGEN 61, 804 32, Gävle

Bolaget skall äga och förvalta värdepapper, fastigheter samt tävlingshästar även bedriva personaluthyrning, samt ritnings och projekteringsuppdrag samt energirengörings åtgärder.

Det finns olika personer som har en koppling med Gefle Thermografi Aktiebolag och det är Brandtman, Lars Håkan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Britt Lillie Marianne som är född 1980 och har titeln Suppleant, Noreng, Erik Stefan som är född 1955 och har titeln Revisor, Norengs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,