Jannes Slam- och Spolservice AB

Gävleborgs län

Information

556731-1559 är organisationsnummer för verksamheten Jannes Slam- och Spolservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jannes Slam- och Spolservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gävle som är den kommunen som Jannes Slam- och Spolservice AB finns i.

Jannes Slam- och Spolservice AB har varit registrerat sedan 2007-06-04 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jannes Slam- och Spolservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-28.

Jannes Slam- och Spolservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Gävle som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jannes Slam- och Spolservice AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Jannes Slam- och Spolservice AB så kan ni göra det på telefon genom 026-191543 eller genom brev på följande adress:
SJÖTORPSVÄGEN 128, 802 57, Gävle

Bolaget skall bedriva slamsugning och högtrycksspolning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jannes Slam- och Spolservice AB och det är Forsberg, Erik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Fatima Elisabeth som är född 1973 och har titeln Suppleant, Eriksson, Ingrid Elisabeth som är född 1954 och har titeln Revisor, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor,