Stu Transport AB

Gävleborgs län

Information

Stu Transport AB är ett av många bolag som finns i Gävle. Det är nämligen den kommunen som Stu Transport AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stu Transport AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-05-31.

Stu Transport AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2007-03-15. Men sedan 2007-05-31 så har Stu Transport AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Norra g. 1, 803 21, Gävle. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stu Transport AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-658585.

Gävle arbetar för att bolag som Stu Transport AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stu Transport AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att bedriva transportverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stu Transport AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stu Transport AB och det är följande personer, Södergren, Hans Morgan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Katarina Maria som är född 1969 och har titeln Suppleant, Jansson, Karl Sonny som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionsbolaget i Gävle AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stu Transport AB är 556726-4519.