Värmepumpcenter i Gävle AB

Gävleborgs län

Information

Värmepumpcenter i Gävle AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Gävle som är den kommunen där Värmepumpcenter i Gävle AB finns. I Gävle så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Värmepumpcenter i Gävle AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Värmepumpcenter i Gävle AB har haft sedan 2007-04-19. Värmepumpcenter i Gävle AB har funnits sedan och 2007-05-03 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Värmepumpcenter i Gävle AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Båtsmansg. 13, 802 84, Gävle men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-142901.

Gävle arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Värmepumpcenter i Gävle AB Privat, ej börsnoterat.

Värmepumpcenter i Gävle AB har idag 556724-9569 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Värmepumpcenter i Gävle AB

Bolaget ska bedriva installation och service av styr- och regler- teknik, värme, kyla, el och vvs samt utföra värmepumps- anläggningar och handel med fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Värmepumpcenter i Gävle AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Edqvist, Sten Mattias som är född 1970 och har titeln VD, Edqvist, Sten Mattias som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Kjell Patrik som är född 1966 och har titeln Suppleant, Eriksson, Ingrid Elisabeth som är född 1954 och har titeln Revisor, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .