Strömsbro Bygg i Gävle AB

Gävleborgs län

Information

Strömsbro Bygg i Gävle AB är en verksamhet som finns i Gävle. I Strömsbro Bygg i Gävle AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hedman, Kent Mauritz som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Kent Tony som är född 1952 och har titeln Suppleant, Sjödelius, Alf Gunnar Rune som är född 1951 och har titeln Revisor, REX Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Strömsbro Bygg i Gävle AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Strömsbro Bygg i Gävle AB på telefon 070-5636632.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva bygg- och snickeriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Strömsbro Bygg i Gävle AB av bolagstypen Aktiebolag.

Strömsbro Bygg i Gävle AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Gävle arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Strömsbro Bygg i Gävle AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-11-15 och Strömsbro Bygg i Gävle AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-11-15.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Strömsbro Bygg i Gävle AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Strömsbro Bygg i Gävle AB har 556724-9452 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.