I & M TransportService AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva taxiverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för I & M TransportService AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gävle så är I & M TransportService AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Gävle arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Gävle och i Gävleborgs län. Redan 2007-02-06 så skapades I & M TransportService AB och företaget är har F-skattsedel I & M TransportService AB har haft det sedan 2007-02-22.

I & M TransportService AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-01

556723-0478 är organisationsnummret för företaget som finns i Gävle.

Just nu är I & M TransportService AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med I & M TransportService AB så går det att nå dem via telefon på 070-6182261 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom I & M TransportService AB är Andersson, Sven Robert som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblad, Rolf Mathias som är född 1976 och har titeln Suppleant, Englund, Lilly Jenny som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .