Rasjö Snickeriservice AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gävle och Rasjö Snickeriservice AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Rasjö Snickeriservice AB är ett av dem. Statusen för Rasjö Snickeriservice AB är att Bolaget är aktivt.

Rasjö Snickeriservice AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-12-05. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Gävle där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Rasjö Snickeriservice AB ska trivas.

Rasjö Snickeriservice AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-04. I Gävle så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva byggnadsarbeten, förvalta värdepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rasjö Snickeriservice AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-04.

Idag är Rasjö Snickeriservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Rasjö Snickeriservice AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6285050.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Rasjö Snickeriservice AB är Rasjö, Lars Örjan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lutström, Maria Kristina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Zakrisson, Rita Lilian Cecilia som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Rasjö Snickeriservice AB har 556716-9114 som sitt organisationsnummer.