Söder Praktik AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gävle och Söder Praktik AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Söder Praktik AB är ett av dem. Statusen för Söder Praktik AB är att Bolaget är aktivt.

Söder Praktik AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-07-26. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Gävle där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Söder Praktik AB ska trivas.

Söder Praktik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-24. I Gävle så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva läkarpraktik, fastighetsförvaltning, handel med fastigheter, värdepappershandel och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Söder Praktik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-24.

Idag är Söder Praktik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Söder Praktik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-658461.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Söder Praktik AB är Halawa, Imad som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Halawa, Helena Orvokki som är född 1959 och har titeln Suppleant, Noreng, Erik Stefan som är född 1955 och har titeln Revisor, Norengs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Söder Praktik AB har 556708-0550 som sitt organisationsnummer.