Företagslarm i Gävleborg AB

Gävleborgs län

Information

Företagslarm i Gävleborg AB är ett av många bolag som finns i Gävle. Det är nämligen den kommunen som Företagslarm i Gävleborg AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Företagslarm i Gävleborg AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-11-09.

Företagslarm i Gävleborg AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2006-07-06. Men sedan 2006-11-09 så har Företagslarm i Gävleborg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till N. Åsv. 35, 806 49, Gävle. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Företagslarm i Gävleborg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2119141.

Gävle arbetar för att bolag som Företagslarm i Gävleborg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Företagslarm i Gävleborg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva larm och skyddsanordningar till företag och hushåll samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Företagslarm i Gävleborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Företagslarm i Gävleborg AB och det är följande personer, Lingdén, Jan Olov som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lingdén, Johan Doo Hwan som är född 1984 och har titeln Suppleant, Johansson, Hans Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Företagslarm i Gävleborg AB är 556707-3894.