Värmepump & AC Service i Gävle AB

Gävleborgs län

Information

556705-0611 är organisationsnummer för företaget Värmepump & AC Service i Gävle AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Värmepump & AC Service i Gävle AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gävle som är den kommunen som Värmepump & AC Service i Gävle AB finns i.

Värmepump & AC Service i Gävle AB har varit registrerat sedan 2006-06-01 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-07-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Värmepump & AC Service i Gävle AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-04.

Värmepump & AC Service i Gävle AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gävle som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Värmepump & AC Service i Gävle AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Värmepump & AC Service i Gävle AB så kan ni göra det på telefon genom 026-181117 eller genom brev på följande adress:
Rälsg. 7 C, 802 91, Gävle

Bolaget skall sälja och tillhandahålla service av värmepumpar i fastigheter och air-condition i fordon samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Värmepump & AC Service i Gävle AB och det är Sundström, Jan Anders Håkan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kvarnström, Christopher Michael som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundström, Karin Agneta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Johansson, Hans Mikael som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor,