MAD Restaurang AB

Gävleborgs län

Information

MAD Restaurang AB är ett av många företag som finns i Gävle. Det är nämligen den kommunen som MAD Restaurang AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

MAD Restaurang AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-03-02.

MAD Restaurang AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2006-02-06. Men sedan 2006-03-02 så har MAD Restaurang AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Skeppsbron 13, 802 81, Gävle. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MAD Restaurang AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5682458.

Gävle arbetar för att företag som MAD Restaurang AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för MAD Restaurang AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet och catering samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för MAD Restaurang AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MAD Restaurang AB och det är följande personer, Holmberg, Bengt Magnus som är född 1970 och har titeln VD, Holmberg, Bengt Magnus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Vesterinen, Anders Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holmberg, Carl Daniel som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Konradsson, Pär Wilhelm som är född 1973 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för MAD Restaurang AB är 556698-0529.