P-O Jämtberg Konsult nr 1 AB

Gävleborgs län

Information

556693-0649 är organisationsnummer för verksamheten P-O Jämtberg Konsult nr 1 AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som P-O Jämtberg Konsult nr 1 AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gävle som är den kommunen som P-O Jämtberg Konsult nr 1 AB finns i.

P-O Jämtberg Konsult nr 1 AB har varit registrerat sedan 2005-12-07 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-01-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för P-O Jämtberg Konsult nr 1 AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-19.

P-O Jämtberg Konsult nr 1 AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Gävle som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för P-O Jämtberg Konsult nr 1 AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med P-O Jämtberg Konsult nr 1 AB så kan ni göra det på telefon genom 026-102050 eller genom brev på följande adress:
Utmarksv. 3, 802 91, Gävle

Bolaget ska äga och förvalta fastigheter, ge råd och service beträffande ekonomi och redovisning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med P-O Jämtberg Konsult nr 1 AB och det är Jämtberg, Per-Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Jämtberg, Anna-Karin som är född 1957 och har titeln Suppleant, Boberg, Hans Joel som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,