N L Reparationer AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gävle och N L Reparationer AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och N L Reparationer AB är ett av dem. Statusen för N L Reparationer AB är att Bolaget är aktivt.

N L Reparationer AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-25. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Gävle där företaget finns i jobbar för att företag som N L Reparationer AB ska trivas.

I Gävle så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva reparationer inom pappersindustrin, stålindustrin och fartyg, samt div bygg och underhåll av småhus, trädgårdsskötsel, svetsning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att N L Reparationer AB inte är momsregistrerat.

Idag är N L Reparationer AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Gävle.

Vill man komma i kontakt med N L Reparationer AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6553252.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med N L Reparationer AB är Linderdal, Nils Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Linderdal, Arja Marjo Helena som är född 1952 och har titeln Suppleant, Eriksson, Berndt Tommy som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

N L Reparationer AB har 556691-5962 som sitt organisationsnummer.