Magnus Evertsson Taxitransporter AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gävle och Magnus Evertsson Taxitransporter AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Magnus Evertsson Taxitransporter AB är ett av dem. Statusen för Magnus Evertsson Taxitransporter AB är att Bolaget är inaktivt.

Magnus Evertsson Taxitransporter AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-10-28. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Gävle där företaget finns i jobbar för att företag som Magnus Evertsson Taxitransporter AB ska trivas.

I Gävle så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva taxirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Magnus Evertsson Taxitransporter AB inte är momsregistrerat.

Idag är Magnus Evertsson Taxitransporter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Magnus Evertsson Taxitransporter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8707010.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Evertsson, Leif Magnus Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

De som är på något sätt har med Magnus Evertsson Taxitransporter AB är Evertsson, Leif Magnus som är född 1967 och har titeln VD, Evertsson, Leif Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Leif Gunnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Karin Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant, .

Magnus Evertsson Taxitransporter AB har 556688-8359 som sitt organisationsnummer.