Gävle-Dala ADR Transport AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedrova åkerirörelse, främst med tanktransporter, och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gävle-Dala ADR Transport AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gävle så är Gävle-Dala ADR Transport AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Gävle arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Gävle och i Gävleborgs län. Redan 2005-09-15 så skapades Gävle-Dala ADR Transport AB och företaget är har F-skattsedel Gävle-Dala ADR Transport AB har haft det sedan 2006-01-27.

Gävle-Dala ADR Transport AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-27

556685-8113 är organisationsnummret för företaget som finns i Gävle.

Just nu är Gävle-Dala ADR Transport AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Gävle-Dala ADR Transport AB så går det att nå dem via telefon på 070-6711930 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gävle-Dala ADR Transport AB är Olsson, Håkan Assar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ingrid Anita som är född 1934 och har titeln Suppleant, Eriksson, Ingrid Elisabeth som är född 1954 och har titeln Revisor, Eriksson, Karl Harry Börje som är född 1937 och har titeln Revisorssuppleant, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .