Nygatan nio Hårstudio i Gävle AB

Gävleborgs län

Information

556677-9319 är organisationsnummer för företaget Nygatan nio Hårstudio i Gävle AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nygatan nio Hårstudio i Gävle AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gävle som är den kommunen som Nygatan nio Hårstudio i Gävle AB finns i.

Nygatan nio Hårstudio i Gävle AB har varit registrerat sedan 2005-03-14 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nygatan nio Hårstudio i Gävle AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-25.

Nygatan nio Hårstudio i Gävle AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gävle som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nygatan nio Hårstudio i Gävle AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Nygatan nio Hårstudio i Gävle AB så kan ni göra det på telefon genom 026-105101 eller genom brev på följande adress:
Nyg. 9, 803 20, Gävle

Bolaget skall driva frisörsalong samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nygatan nio Hårstudio i Gävle AB och det är Larsson, Anna Elisabet som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eliasson Ernvall, Sara Magdalena som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Malin Elisabet som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöstrand, Maria Therése som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Dackell, Karl Ola som är född 1949 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor