Fredrik Fahlstedts Fastighetsservice Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Fredrik Fahlstedts Fastighetsservice Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävle. Det är nämligen den kommunen som Fredrik Fahlstedts Fastighetsservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fredrik Fahlstedts Fastighetsservice Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2005-02-10. Men sedan 2005-05-26 så har Fredrik Fahlstedts Fastighetsservice Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Persborg 33, 805 95, Gävle. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fredrik Fahlstedts Fastighetsservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8184796.

Gävle arbetar för att bolag som Fredrik Fahlstedts Fastighetsservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fredrik Fahlstedts Fastighetsservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Föremål för bolagets verksamhet är att bedriva byggverksamhet, uthyrning av byggnader samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fredrik Fahlstedts Fastighetsservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fredrik Fahlstedts Fastighetsservice Aktiebolag och det är följande personer, Fahlstedt, Kurt Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Fahlstedt, Anna Helena som är född 1971 och har titeln Suppleant, Söderberg, Olga Marianne som är född 1954 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fredrik Fahlstedts Fastighetsservice Aktiebolag är 556676-1473.