Tandläkargruppen Gävle AB

Gävleborgs län

Information

Tandläkargruppen Gävle AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Gävle som är den kommunen där Tandläkargruppen Gävle AB finns. I Gävle så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tandläkargruppen Gävle AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Tandläkargruppen Gävle AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Tandläkargruppen Gävle AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Nyg. 17, 803 20, Gävle men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Gävle arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Tandläkargruppen Gävle AB Privat, ej börsnoterat.

Tandläkargruppen Gävle AB har idag 556674-7035 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Tandläkargruppen Gävle AB

Bolaget skall bedriva odontologi samt uthyrning av lokaler med tillhörande inventarier, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Tandläkargruppen Gävle AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åhström, Lars Torbjörn som är född 1962 och har titeln VD, Åhström, Lars Torbjörn som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Madsen, Carsten som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åhström, Birthe Adine som är född 1965 och har titeln Suppleant, Åström, Karin Anna-Greta som är född 1936 och har titeln Suppleant, Sjödelius, Alf Gunnar Rune som är född 1951 och har titeln RevisorREX Revision AB som är född och har titeln Revisor, .