JLS Bilvård AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gävle och JLS Bilvård AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och JLS Bilvård AB är ett av dem. Statusen för JLS Bilvård AB är att Bolaget är aktivt.

JLS Bilvård AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-11-16. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Gävle där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som JLS Bilvård AB ska trivas.

JLS Bilvård AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-09. I Gävle så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bilvårdstjänster, viss försäljning av begagnade bilar och webbtjänster, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JLS Bilvård AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-09.

Idag är JLS Bilvård AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Gävle.

Vill man komma i kontakt med JLS Bilvård AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-510023.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med JLS Bilvård AB är Sandström, Lars Johan som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Lars Ragnar som är född 1949 och har titeln Suppleant, Mattsson, Håkan Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor, .

JLS Bilvård AB har 556670-8987 som sitt organisationsnummer.