Nordisk Alg Import AB

Gävleborgs län

Information

Nordisk Alg Import AB är ett företag som finns i Gävle. I Nordisk Alg Import AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fredriksson, Boyve Torbjörn som är född 1964 och har titeln VD, Fredriksson, Boyve Torbjörn som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Karl Börje som är född 1939 och har titeln Suppleant, Johansson, Stig Michael som är född 1964 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nordisk Alg Import AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nordisk Alg Import AB på telefon 026-133520.

Bolaget skall bedriva import och försäljning av hälsoprodukter, äga och förvalta aktier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nordisk Alg Import AB av bolagstypen Aktiebolag.

Nordisk Alg Import AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Gävle arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Nordisk Alg Import AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-10-06 och Nordisk Alg Import AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-10-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nordisk Alg Import AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Nordisk Alg Import AB har 556670-6726 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.