Tool Marketing in Sweden AB

Gävleborgs län

Information

556660-6108 är organisationsnummer för verksamheten Tool Marketing in Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tool Marketing in Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gävle som är den kommunen som Tool Marketing in Sweden AB finns i.

Tool Marketing in Sweden AB har varit registrerat sedan 2004-04-19 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tool Marketing in Sweden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

Tool Marketing in Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Gävle som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tool Marketing in Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Tool Marketing in Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 026-124220 eller genom brev på följande adress:
Storg. 9, 806 45, Gävle

Bolaget skall bedriva import och export av hand- och industriverktyg, fritidsprodukter främst trädgårdsredskap ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tool Marketing in Sweden AB och det är Edin, Per Thomas Lennart som är född 1968 och har titeln VD, Edin, Hans Åke Lennart som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dobrynin, Andrey som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Edin, Per Thomas Lennart som är född 1968 och har titeln Suppleant, Ersmarker, Hans Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor