City Mäklaren i Gävle AB

Gävleborgs län

Information

City Mäklaren i Gävle AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Gävle som är den kommunen där City Mäklaren i Gävle AB finns. I Gävle så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. City Mäklaren i Gävle AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket City Mäklaren i Gävle AB har haft sedan 2004-06-03. City Mäklaren i Gävle AB har funnits sedan och 2004-06-03 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till City Mäklaren i Gävle AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Nyg. 13, 803 20, Gävle men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-102218.

Gävle arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är City Mäklaren i Gävle AB Privat, ej börsnoterat.

City Mäklaren i Gävle AB har idag 556657-3167 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för City Mäklaren i Gävle AB

Bolaget skall bedriva mäkleriverksamhet med förmedling av fastigheter och bostadsrätter samt därmed förenlig verksamhet.

I City Mäklaren i Gävle AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Löman, Markus Per Olov som är född 1972 och har titeln VD, Sandström, Kerstin Kristin som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Löman, Markus Per Olov som är född 1972 och har titeln Suppleant, Svensson, Anna Carina som är född 1970 och har titeln Revisor, Bäckström, Karin Elisabet som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.