Score i Gävle AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gävle och Score i Gävle AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Score i Gävle AB är ett av dem. Statusen för Score i Gävle AB är att Bolaget är aktivt.

Score i Gävle AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-01-29. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Gävle där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Score i Gävle AB ska trivas.

Score i Gävle AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-18. I Gävle så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import av och handel med golfutrustning och kläder, utbildning inom golfsport ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Score i Gävle AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-18.

Idag är Score i Gävle AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Score i Gävle AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-182628.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Score i Gävle AB är Lundqvist, Erik Olov Henrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Annika Kristina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Ersmarker, Hans Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .

Score i Gävle AB har 556655-1106 som sitt organisationsnummer.