Elcentralen Kungsbäck AB

Gävleborgs län

Information

556648-0371 är organisationsnummer för verksamheten Elcentralen Kungsbäck AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elcentralen Kungsbäck AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gävle som är den kommunen som Elcentralen Kungsbäck AB finns i.

Elcentralen Kungsbäck AB har varit registrerat sedan 2003-08-30 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elcentralen Kungsbäck AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-27.

Elcentralen Kungsbäck AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Gävle som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Elcentralen Kungsbäck AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Elcentralen Kungsbäck AB så kan ni göra det på telefon genom 026-519800 eller genom brev på följande adress:
Kungsbäcksv. 45, 802 67, Gävle

Bolaget skall bedriva projektering, installationer samt försäljning av elektrisk utrustning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Elcentralen Kungsbäck AB och det är Ytterbom, Bernt Patrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Sven-Ove som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ann-Sofie Cristina som är född 1975 och har titeln Suppleant, Morelius, Carl-Erik som är född 1945 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,