Utnoravägens Industriservice AB

Gävleborgs län

Information

I Gävle finns det ett Aktiebolag som heter Utnoravägens Industriservice AB. Det finns flera företag som liknar Utnoravägens Industriservice AB i Gävleborgs län. Gävle är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2003-08-18 så har Utnoravägens Industriservice AB varit registrerat. Idag är Utnoravägens Industriservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Utnoravägens Industriservice AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Utnoravägens Industriservice AB så kan ni göra det på 026-103830.

Bolaget skall bedriva sjö- och landtransporter, sjö- och gräventreprenader, idka konsultverksamhet inom sjönäring, förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Åberg, Åke Lennart som är född 1952 och har titeln VD, Åberg, Åke Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Bolin, Johan Tobias som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bolin, Lena Birgitta som är född 1957 och har titeln Suppleant, Ersmarker, Hans Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Utnoravägens Industriservice AB har 556647-1982 som sitt organisationsnummer.