Per Arnesjö Consulting PAC AB

Gävleborgs län

Information

Per Arnesjö Consulting PAC AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Gävle som är den kommunen där Per Arnesjö Consulting PAC AB finns. I Gävle så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Per Arnesjö Consulting PAC AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Per Arnesjö Consulting PAC AB har haft sedan 2003-10-23. Per Arnesjö Consulting PAC AB har funnits sedan och 2003-10-23 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Per Arnesjö Consulting PAC AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Pontongränd 11, 183 68, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5238028.

Gävle arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Per Arnesjö Consulting PAC AB Privat, ej börsnoterat.

Per Arnesjö Consulting PAC AB har idag 556646-5406 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Per Arnesjö Consulting PAC AB

Bolaget skall utföra kvalificerade konsulttjänster inom skogsindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Per Arnesjö Consulting PAC AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Arnesjö, Per Olof Anders som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Brunnberg, Siv Märta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Röstberg, Ole Seved som är född 1944 och har titeln Suppleant, Eriksson, Karl Harry Börje som är född 1937 och har titeln Revisor, Eriksson, Ingrid Elisabeth som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor.