Adressleverantören Adresso i Sverige AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall framtaga adressunderlag för marknadsföring, äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Adressleverantören Adresso i Sverige AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gävle så är Adressleverantören Adresso i Sverige AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Gävle arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Gävle och i Gävleborgs län. Redan 2002-12-12 så skapades Adressleverantören Adresso i Sverige AB och företaget är har F-skattsedel Adressleverantören Adresso i Sverige AB har haft det sedan 2003-03-13.

Adressleverantören Adresso i Sverige AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-03-13

556637-2461 är organisationsnummret för företaget som finns i Gävle.

Just nu är Adressleverantören Adresso i Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Adressleverantören Adresso i Sverige AB så går det att nå dem via telefon på 026-644484 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Adressleverantören Adresso i Sverige AB är Löfstrand, Lars Göran som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfstrand, Kielo Orvokki som är född 1945 och har titeln Suppleant, Eriksson, Berndt Tommy som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .