UT-teknik AB

Gävleborgs län

Information

556635-8429 är organisationsnummer för företaget UT-teknik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som UT-teknik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gävle som är den kommunen som UT-teknik AB finns i.

UT-teknik AB har varit registrerat sedan 2002-12-05 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för UT-teknik AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

UT-teknik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gävle som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för UT-teknik AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med UT-teknik AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva projektledning, import och försäljning av varor inom byggnadsbranschen samt handel med värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med UT-teknik AB och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,