Inlab AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget ska bedriva konstruktion, utveckling och modelltillverkning åt fordons- och processindustri samt tillverkning av inredningsdetaljer till fordon och båtar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Inlab AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gävle så är Inlab AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Gävle arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Gävle och i Gävleborgs län. Redan 2002-07-02 så skapades Inlab AB och bolaget är har F-skattsedel Inlab AB har haft det sedan 2005-09-22.

Inlab AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-09-22

556628-6992 är organisationsnummret för bolaget som finns i Gävle.

Just nu är Inlab AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Inlab AB så går det att nå dem via telefon på 026-660525 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Inlab AB är Jansson, Anders Ingemar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Seth Ingemar som är född 1941 och har titeln Suppleant, Johansson, Hans Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .