VVESS systems Gävle AB

Gävleborgs län

Information

VVESS systems Gävle AB är ett företag som finns i Gävle. I VVESS systems Gävle AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berthilson, Lars Åke som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Örjan Lars Erik som är född 1969 och har titeln Suppleant, Sjödelius, Alf Gunnar Rune som är född 1951 och har titeln Revisor, REX Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med VVESS systems Gävle AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå VVESS systems Gävle AB på telefon 026-515635.

Bolaget skall bedriva teknisk konsult- och installations- verksamhet inom energi- och VVS-området, upprättande av programhandlingar såsom ritningar och tekniska beskrivningar, kontroll-, projektlednings- och besiktningsuppdrag, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är VVESS systems Gävle AB av bolagstypen Aktiebolag.

VVESS systems Gävle AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Gävle arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

VVESS systems Gävle AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-06-21 och VVESS systems Gävle AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-06-21.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för VVESS systems Gävle AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

VVESS systems Gävle AB har 556628-6141 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.