S. Bengtsson Förvaltning AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för S. Bengtsson Förvaltning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gävle så är S. Bengtsson Förvaltning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Gävle arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Gävle och i Gävleborgs län. Redan 2002-04-18 så skapades S. Bengtsson Förvaltning AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556626-4155 är organisationsnummret för företaget som finns i Gävle.

Just nu är S. Bengtsson Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med S. Bengtsson Förvaltning AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Bengtsson, Carl Staffan Mikael

Följande personer är på något sätt aktiva inom S. Bengtsson Förvaltning AB är Bengtsson, Carl Staffan Mikael som är född 1959 och har titeln VD, Bengtsson, Carl Staffan Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars Åke som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Walldén, Bernt Tommy som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Karl Harry Börje som är född 1937 och har titeln Revisor, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor.