ERSAND Förvaltning Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gävle och ERSAND Förvaltning Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och ERSAND Förvaltning Aktiebolag är ett av dem. Statusen för ERSAND Förvaltning Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

ERSAND Förvaltning Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2002-03-21. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Gävle där bolaget finns i jobbar för att bolag som ERSAND Förvaltning Aktiebolag ska trivas.

ERSAND Förvaltning Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-11. I Gävle så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förädling och försäljning av trävaror, handel med värdepapper, travverksamhet, handel och förvaltning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ERSAND Förvaltning Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-11.

Idag är ERSAND Förvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Gävle.

Vill man komma i kontakt med ERSAND Förvaltning Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6209881.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med ERSAND Förvaltning Aktiebolag är Sandström, Erik Ola som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Sofia Helena som är född 1967 och har titeln Suppleant, Boberg, Hans Joel som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

ERSAND Förvaltning Aktiebolag har 556625-2366 som sitt organisationsnummer.