MEPS Mobile AB

Gävleborgs län

Information

MEPS Mobile AB är en verksamhet som finns i Gävle. I MEPS Mobile AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jonsson, Lars Åke Gustav som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Myrsten, Karl-Gustav som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerberg, Anna Kristina som är född 1953 och har titeln Suppleant, Mattsson, Karl Stefan som är född 1954 och har titeln Revisor, Revaco Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med MEPS Mobile AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå MEPS Mobile AB på telefon 026-647440.

Bolaget skall leverera, installera och ge support avseende dataprogram samt bedriva utbildning och konsultativ verksamhet i anslutning därtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är MEPS Mobile AB av bolagstypen Aktiebolag.

MEPS Mobile AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Gävle arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

MEPS Mobile AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-08-05 och MEPS Mobile AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-08-05.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MEPS Mobile AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

MEPS Mobile AB har 556623-3184 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.