Restaurang Buddys i City AB

Gävleborgs län

Information

Restaurang Buddys i City AB är ett företag som finns i Gävle. I Restaurang Buddys i City AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Delen, Makbule som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Delen, Ismet som är född 1982 och har titeln Suppleant, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Revisor, Söderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Restaurang Buddys i City AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Restaurang Buddys i City AB på telefon 026-127713.

Bolaget skall bedriva snabbmat samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Restaurang Buddys i City AB av bolagstypen Aktiebolag.

Restaurang Buddys i City AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Gävle arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Restaurang Buddys i City AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-08-09 och Restaurang Buddys i City AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-01-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Restaurang Buddys i City AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Restaurang Buddys i City AB har 556619-0384 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.