BK Förvaltning AB

Gävleborgs län

Information

BK Förvaltning AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Gävle som är den kommunen där BK Förvaltning AB finns. I Gävle så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. BK Förvaltning AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket BK Förvaltning AB har haft sedan 2001-12-03. BK Förvaltning AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till BK Förvaltning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungsbäcksv. 11, 802 67, Gävle men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3202777.

Gävle arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är BK Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat.

BK Förvaltning AB har idag 556618-6200 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för BK Förvaltning AB

Bolaget ska bedriva förvaltning och handel med fastigheter och aktier samt därmed förenlig verksamhet.

I BK Förvaltning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Lars Anders som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bylund Andersson, Kerstin Birgitta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Johansson, Hans Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .