Brynäs CNC Lego AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva mekaniska verkstad ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Brynäs CNC Lego AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Gävle så är Brynäs CNC Lego AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Gävle arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Gävle och i Gävleborgs län. Redan 2001-03-21 så skapades Brynäs CNC Lego AB och verksamheten är har F-skattsedel Brynäs CNC Lego AB har haft det sedan 2001-05-05.

Brynäs CNC Lego AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-05-05

556608-8430 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Gävle.

Just nu är Brynäs CNC Lego AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Brynäs CNC Lego AB så går det att nå dem via telefon på 026-184580 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Brynäs CNC Lego AB är Lukkarinen, Per Håkan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lukkarinen, Susanne Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Eva Malin Johanna som är född 1975 och har titeln Revisor, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor, .