FSH Sweden AB

Gävleborgs län

Information

556608-1633 är organisationsnummer för företaget FSH Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FSH Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gävle som är den kommunen som FSH Sweden AB finns i.

FSH Sweden AB har varit registrerat sedan 2001-03-09 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-10-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för FSH Sweden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-10-22.

FSH Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gävle som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för FSH Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med FSH Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 026-248245 eller genom brev på följande adress:
Mackmyra Byv. 36, 818 32, Valbo

Bolaget skall bedriva konsult- och utvecklingsverksamhet avseende finansiella tjänster och dataprogram ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även idka handel och förvaltning av värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med FSH Sweden AB och det är Andersson, Johan Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergfeldt, Åse Erika Terese som är född 1967 och har titeln Suppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Eliasson Löthman, Ingrid Kristina som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor,