LKG Serviceteknik AB

Gävleborgs län

Information

LKG Serviceteknik AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Gävle som är den kommunen där LKG Serviceteknik AB finns. I Gävle så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. LKG Serviceteknik AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket LKG Serviceteknik AB har haft sedan 2002-03-04. LKG Serviceteknik AB har funnits sedan och 2002-03-04 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till LKG Serviceteknik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kryddstigen 8, 802 92, Gävle men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-4551900.

Gävle arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är LKG Serviceteknik AB Privat, ej börsnoterat.

LKG Serviceteknik AB har idag 556607-2293 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för LKG Serviceteknik AB

Bolaget skall installera, utföra service på samt bedriva produktförsäljning av ventilations, styr- och regleranläggningar, fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I LKG Serviceteknik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Englund, Leif Tage som är född 1953 och har titeln VD, Englund, Leif Tage som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Kent Erland som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Englund, Mats Gunnar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Boberg, Hans Joel som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.