The Refreshments Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall idka musikunderhållning och konsertverksamhet, bedriva uthyrning av lokaler, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för The Refreshments Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gävle så är The Refreshments Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Gävle arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Gävle och i Gävleborgs län. Redan 2001-01-19 så skapades The Refreshments Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel The Refreshments Aktiebolag har haft det sedan 2001-02-16.

The Refreshments Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-02-16

556605-2469 är organisationsnummret för företaget som finns i Gävle.

Just nu är The Refreshments Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med The Refreshments Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 026-651923 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Arnell, Håkan Joakim -Lundholm, Jonna Birgitta

Följande personer är på något sätt aktiva inom The Refreshments Aktiebolag är Arnell, Håkan Joakim som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundholm, Jonna Birgitta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Johansson, Jonny Daniel Mattias som är född 1973 och har titeln Revisor, Conseil Revision AB som är född och har titeln Revisor, .