STC Trainee Center AB

Gävleborgs län

Information

STC Trainee Center AB är ett av många verksamheter som finns i Gävle. Det är nämligen den kommunen som STC Trainee Center AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

STC Trainee Center AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-10-12.

STC Trainee Center AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2001-01-05. Men sedan 2001-10-22 så har STC Trainee Center AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Umev. 54, 911 31, Vännäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på STC Trainee Center AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0935-20533.

Gävle arbetar för att verksamheter som STC Trainee Center AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för STC Trainee Center AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva försäljning av underhållsprodukter för fordon och verkstadsindustrin bedriva utbildning internt och för kunder samt förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för STC Trainee Center AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Larsson, Hans Martin.

Det finns idag lite personer som är kopplade till STC Trainee Center AB och det är följande personer, Larsson, Hans Martin som är född 1961 och har titeln VD, Larsson, Hans Martin som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Fahlander, Lars Christer som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lind, Erik Tommy som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Mill, Jan Anders som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Öberg, Cristen Thomas Ingemar som är född 1949 och har titeln Suppleant.Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Bäckström, Karin Elisabet som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för STC Trainee Center AB är 556604-4086.