Open Broadbandnet Sweden AB

Gävleborgs län

Information

I Gävle finns det ett Aktiebolag som heter Open Broadbandnet Sweden AB. Det finns flera företag som liknar Open Broadbandnet Sweden AB i Gävleborgs län. Gävle är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Open Broadbandnet Sweden AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-01-29 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2001-01-08 så har Open Broadbandnet Sweden AB varit registrerat och sedan 2001-01-29 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Open Broadbandnet Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Open Broadbandnet Sweden AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Nobelv. 2, 802 67, Gävle. Vi ni istället prata med Open Broadbandnet Sweden AB så kan ni göra det på 026-635100.

Bolaget skall bedriva nätoperatörsverksamhet samt förmedling och leverans av tjänster, data och telekommunikationstjänster för bredbandsnät samt verksamhet inom IT-området med särskild inriktning mot s.k. öppna bredbandsnät ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Aspman, Lars Gustaf Johnny som är född 1964 och har titeln Extern VD, Norberg, Carl Gunnar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carlqvist, Lars Henry som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Brunström, Jan Christer som är född 1955 och har titeln Suppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Meyer, Lars Anders som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Open Broadbandnet Sweden AB har 556602-5804 som sitt organisationsnummer.