Trend Trade i X-län AB

Gävleborgs län

Information

Trend Trade i X-län AB är en verksamhet som finns i Gävle. I Trend Trade i X-län AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sahlin, Katarina Elisabeth som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlin, Ulf Lennarth Christopher som är född 1961 och har titeln Suppleant, Nivard, Per Inge som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Trend Trade i X-län AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Trend Trade i X-län AB på telefon 070-3916205.

Bolaget skall bedriva handel med musikutrustning och present- artiklar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Trend Trade i X-län AB av bolagstypen Aktiebolag.

Trend Trade i X-län AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Gävle arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Trend Trade i X-län AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-09-04 och Trend Trade i X-län AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-06-27.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Trend Trade i X-län AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Trend Trade i X-län AB har 556601-6514 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.