Gävle Trådprodukter AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gävle och Gävle Trådprodukter AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Gävle Trådprodukter AB är ett av dem. Statusen för Gävle Trådprodukter AB är att Bolaget är inaktivt.

Gävle Trådprodukter AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-11-02. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Gävle där företaget finns i jobbar för att företag som Gävle Trådprodukter AB ska trivas.

I Gävle så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva näringsverksamhet med tillverkning och försäljning av metallprodukter huvudsakligen rullar för svetstråd ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gävle Trådprodukter AB inte är momsregistrerat.

Idag är Gävle Trådprodukter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Gävle Trådprodukter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0708-133110.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Gävle Trådprodukter AB är Gustafsson, Axel Torsten som är född 1948 och har titeln VD, Gustafsson, Anders Henrik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Axel Torsten som är född 1948 och har titeln Suppleant, Olsson, Kjell Sven-Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Gävle Trådprodukter AB har 556600-4221 som sitt organisationsnummer.