Stefan Larsson Bygg- o Fastighetsförvaltning AB

Gävleborgs län

Information

Stefan Larsson Bygg- o Fastighetsförvaltning AB är ett bolag som finns i Gävle. I Stefan Larsson Bygg- o Fastighetsförvaltning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Olov Stefan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosén, Marie Louise som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stefan Larsson Bygg- o Fastighetsförvaltning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stefan Larsson Bygg- o Fastighetsförvaltning AB på telefon 070-3137577.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt utföra reparationer av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stefan Larsson Bygg- o Fastighetsförvaltning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Stefan Larsson Bygg- o Fastighetsförvaltning AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Gävle arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Stefan Larsson Bygg- o Fastighetsförvaltning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-05-05 och Stefan Larsson Bygg- o Fastighetsförvaltning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-05-23.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stefan Larsson Bygg- o Fastighetsförvaltning AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Stefan Larsson Bygg- o Fastighetsförvaltning AB har 556599-1238 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.